71 poze   22227 vizite

z-poveste cu naruto5-z

Poveste naruto:numarul 5


A doua zi,tata ne-a trezit la ora 5:00,il injuram de mama focului in gandul meu.
Raela:Tata...de ce ne-ai trezit...asa....devreme...?
Tata:Mergem in tabara!Haideti grabiti-va,vor veni si prietenii vostri daca vor!
Ayame:Ce?Locul ala plin de tantari si cu mirosul ala...
Tata:Ala!
Nu puteam crede ce ipocrit!Nici macar nu vrea sa ne zica de femeia aia!Am sunat toti prietenii nostir,si pe baieti,si am plecat.Pe la vreo 11:00,eram deja intr-un loc,si zicea tata sa mergem sa ne mai plimbam pana face el focul si aranjeaza cortul.Noi am acceptat si am plecat sper un loc minunat.Toate cuplurile alaturi,in afara de mine,care ma tineam de capul lor sa facem un scurt popas.Au acceptat,auzi,de parca aveau de ales...he he he...!M-am asezat pe o piatra,iar Naruto m-a impins din greseala si am cazut peste un tufis,nu stiu ce fel de planta era aia,insa mie foarte cunoascuta.M-am ridicat si l-am pocnit zdravan pe Naruto,dupa care ne-am continuat plimbarea.Ne-am intors in tabara la ora 14:35,m-am asezat pe o buturuga,si am observat ca mi se inroseste pielea,si ma manca de mama focului.Da,cred ca aia era iedera otravitoare.
Tata:Mama mia,Ayame ce-i cu tine?
Ayame:Tata,ma mananca pielea,nu ai ceva care sa mi-o calmeze?
Tata:Dar ai alea de la iedera otravitore?
Raela:Asa cred!
Tata mi-a dat o alifie,dupa care am facut focul,am mancat si cand ceasul indica ora 18:35 am spus povesti de groasa,am prajit nalbe si apoi a cantat ”Un cercetas”ce cantec stupid,insa ceilalti se distrau.Sakura se tot privea cu Daisuke,Raela si Neji isi zambeau si cred ca isi trimiteau biletele,Akame se saruta cu sasuke,Matia statea cu Itachi imbratisati iar Naruto si Hinata mancau din acelasi bol de ramen,si au inimerit celasi fir de taitel,si s-au sartua,pana si Kiba vru sa faca ceva,mi-a facut un lantisor din niste pietricele minunate.
Kiba:Ayame,esti foarte frumoasa!
Ayame:Mersi!
Mi-a dat colierul si am vorbit toata noaptea,aproape la ora 23:00 tata zicea sa ne culcam,in sfarsit veni si el din padure.Noi am spus ca nu,ne-am intins toti pe iarba si priveam cerul instelat,Baieti le alesese fiecarei fete cate o stea,si ziceau ca vor purta numele iubirii vieti lor(a baietilor,adica Sasukra,Raela,Hinata,Maria,Temari sau Tenten:D)Kiba imi spunea ca nu a mai intalnit o alta fata asa de dragutza ca mine,iar eu l-am sarutat pe buze.Norocul meu a fost ca tata nu era acoalea,iar mama era foarte indepartata de mine.S doua zi,tata ne-a sculat la ora 7:00,am mers la pescuit.
Sasuke:Am prins unul!
Neji:Eu doi!
Sasuke:...Desteptule!!!...
Akame:Ha ha ha!
Si Sasuke o saruta pe Akame.
Daisuke:Si eu am prins unul!
Hinata:Naruto deja a rins 5!
Naruto:Da?
Hinata:Taci!Normal ca da!
Ayame:Aha...atunci unde sunt?
Hinata:Păi.....deja i-a mancat.
Tenten:Nepregatiti?
Temari:La cat de canibal e asta!
Kiba:Ahaaaaa...!!!
Ayame:ce e?
Kiba:Am prins unul!!!
Ayame:Bravo!
Dupa aceea am mers sa innotam,ce frumos a fost!!!Ne-am balacit sub o cascada,acelolo Maria se saruta cu Itachi iar eu ii spionam si radeam de ei.Sasuke o trase de picior pe Akame,au ras si apoi s-au sarutat.Sormea citea o carte,a venit Neji si i-a dat cu apa pe carte,ea l-a alergat s-a impiedicat si au cazut unul peste altul.Ceilalti mancau,Kiba avenit si m-a apucat de mijloc,apoi m-a tras in apa.
Kiba:La fund cu tine!!!
Ayame:Stai,Kiba,nu stiu sa innot!!!
Dupa ce am iesit la suprafata,ne-am schimbat si am mers sa vedem pasai rare.Se facu deja ceasul 16:45,apoi am mers la un con de vulcan intact,si am facut poze,ooo groaza,apoi am mers pe o stanca sa vedem apusul soarelui.Asta a fost cea mai frumoasa zi din viata mea,apoi am mers inapoi in tabara si am macat nalbe,apoi tata a zis ca maine plecam.Ne-am culcat si cand ne-am trezit dimineata era ceasul 10:30,ne-am schimbat,am strans totul si ne-am intors acasa.



~~~Va Urma~~~



Albumul selectat nu contine nici o poza.







Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.